Ring oss på +46 40-671 00 05 eller +46 8-673 01 55  |   order@connectmarketing.se

Julklappar till anställda . nu

OBS! Just nu råder tillfällig skattefrihet för gåvor

Till och med 31 december kan arbetsgivare ge bort en gåva värd upp till 1 000 kr utan att mottagaren behöver skatta för det.
Beslutet gäller utöver de möjligheter att ge skattefria gåvor som redan finns, exempelvis julklappar.

Om oss

Välkommen till det stora lilla företaget Connect Marketing! Stort i den bemärkelsen att vi är landets ledande företag inom julklappar för anställda, presentreklam och gåvor av olika slag. Litet, såtillvida att vi är ett tiotal anställda i bolaget. Vi har kontor i Malmö, Stockholm och Jönköping och ett lager, som är strategiskt placerat i Borås.

Connect Marketing slog upp portarna 2002. Men vår erfarenhet av branschen sträcker sig betydligt längre tillbaka i tiden än så. Och under de år som gått har vi byggt upp en stor kundkrets av såväl små som stora företag, organisationer och förvaltningar över världen. Bland annat är Malmö Stad, Toyota Material Handling och Best Western Hotels några av de som beställer julklappar till sina anställda genom oss.

Vårt sortiment består av ca 1 800 olika produkter från ca 120 olika leverantörer, noga utvalda med fokus på kvalitet och miljöhänsyn. Dessutom är vi Skandinaviens största kedja inom företagsprofilering – över 150 återförsäljare jobbar med våra produkter i Norden.

Miljöarbete

Vi har ett stort fokus på miljön, och arbetar ständigt med att hitta nya miljöanpassade produkter. Vi arbetar i den mån det är möjligt med företag som har dokumenterade miljösystem och som säljer certifierade produkter. Vår miljöpolicy uppdateras löpande, och våra medarbetare utbildas för att på bästa sätt kunna ta ansvar för miljön i sitt arbete.

Att beställa från oss

Att beställa från oss är enkelt, via vår webbutik som har tydligt definierade kategorier, vilket gör det enkelt att filtrera fram produkter av intresse. Du beställer med några få klick och din order skickas inom 3 arbetsdagar. Såväl privatpersoner som företag kan beställa från oss. Samtliga priser i webbutiken anges exklusive moms.

För oss är alla kunder lika viktiga och vi jobbar hårt för att all aska vara nöjda med såväl produkter som bemötande och leveranser.

Välkommen med din beställning! Se hela vårt utbud här.